klik! oh klik!

Wednesday, 3 July 2013

RAMADHAN BAKAL TIBA -HOMESICK

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Kenapakah hati ini terlalu sedis sgt . Saya rindukan kampung halaman , rindu mak ayah . Sedih sangat dah sebelum tak boleh balik sebab aktiviti kolej terlalu padat . Berat hati ini bila buka sem baru untuk meninggalkan perlis tercintaku.

Ramadhan bakal tiba , hati ni lagi bertambah sedih tak dapat bersama-sama keluarga . I miss you mom and dad . Dah lama tak dapat bersama family bila tiba ramadhan . First ramadhan penting bagiku bersama family Kenapalah aku nak belajar jauh-jauh dulu , terasa menyesal seketika . 

layan je gambar-gambar ni bila rindu ................
   









rindu semuanya. Kenangan bersama keluarga . 

Saturday, 8 June 2013

Hi everyone # Mencari Vespa #

Hello hello semua . Assalamualaikum dan salam sejahtera.
rasa sekejap je kan cuti sekolah dah nak habis. Okayy untuk adik-adik yang masih bersekolah jangan malas-malas ye . Selamat kembali ke sekolah .
Tujuan utama tulis blog ni sebab nak cari " VESPA YANG BOLEH DISEWA" dya nak cari vespa yang antik untuk satu event yang akan berlangsung pada bulan 9 nanti di MSU . Dya mengambil subjek event managment pada sem , jadi kumpulan dya dikehendaki mengurus program tersebut . Sekarang ini kawan-kawan semua tengah memikirkan tugas masing-masing . Penat sangat . 
Kalo ada sesiapa yang memilik vespa yang boleh disewa sehari sahaja , harap awak-awak benarkan . Please tolong sebarkan kepada kawan-kawan anda yang mempunyai VESPA  tapi area2 dekat shah alam .

Colourful of retro # VESPA #


LOVE THIS:)
happy weekend dear oullssss 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)